Home > Kijktip

Suits

Mooie mensen met nog mooiere kleren die tussendoor nog rechtszaken winnen ook

Article header image
  • Netflix logo

Suits is een serie over mooie mensen die mooie kleren dragen (vooral de kleding van de dames is om op te vreten) en erop uit zijn om de poten onder de stoelen van hun bazen weg te zagen. Maar de advocatenserie is niet alleen maar een lege huls. Suits liep 9 seizoenen en dat is niet voor niets. De acteurs zijn leuk, net als de dialogen. En werknemers die hogerop willen, zijn bij Suits aan het juiste adres. Hier valt wat te leren.

Centraal staat de fictieve advocatenfirma Pearson Hardman uit New York, waar een jonge bluffer wordt aangenomen door steradvocaat Harvey Spector. Deze Mike is geen advocaat, maar heeft wel een ijzeren geheugen, is heel intelligent en neemt het niet zo nauw met de regeltjes. En dat maakt hem de ideale kandidaat voor het werk. Na die eerste aflevering zouden Mike en Harvey samen nog vele avonturen beleven.

Suits direct kijken / streamen

Suits is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Suits is een serie binnen de genres Drama, Advocaten en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Sarah Rafferty, Rick Hoffman en Gabriel Macht. De serie duurt 43 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.4. Direct Suits kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Deze serie gaat over Harvey Specter, een van de beste bedrijfsadvocaten van New York en zijn medewerker, de briljante Mike Ross, die ondanks het gebrek aan vereiste diploma's door Harvey wordt aangenomen bij advocatenkantoor Pearson Hardman. Samen gaan ze op vaak onconventionele wijze de strijd aan met hun opponenten, die zich zowel binnen als buiten het bedrijf bevinden.

Genre

Drama - Advocaten - Komedie

Lengte

±43m

Releasejaar

2011

Seizoenen

1 12 afleveringen 2011
2 16 afleveringen 2012
3 16 afleveringen 2013
4 16 afleveringen 2014
5 16 afleveringen 2015
6 16 afleveringen 2016
7 16 afleveringen 2017
8 16 afleveringen 2018
9 10 afleveringen 2019

Regisseur

Christopher Misiano, Silver Tree, Anton Cropper, Kevin Bray, Michael Smith

Cast

Sarah Rafferty, Rick Hoffman, Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle, Gina Torres, Amanda Schull, Katherine Heigl, Christina Cole, David Reale, en meer...