Home > Kijktip

Quicksand

Tot de laatste minuut een spannend raadsel

Article header image
  • Netflix logo

Het binge-gehalte van Quicksand ligt behoorlijk hoog, met dank aan de cliffhangers op het eind van iedere aflevering en het intrigerende verhaal. Het verhaal is daarbij heel realistisch. Mocht je nog twijfelen; het script werd geschreven door Camilla Ahlgren die ook verantwoordelijk was voor het scirpt van The Bridge, een van de spannendste Scandinavische series ooit.

Het tienermeisje Maja wordt beschuldigd vaneen school-shooting in haar eigen school in een rijke buitenwijk van Stockholm. Maar Maja is zo'n braaf meisje uit een leuk gezin, dus waarom zou ze haar eigen klasgenoten neermaaien? Is zij echt wel de dader of heeft haar nare vriendje er iets mee te maken? Dat is viereneneenhalf uur lang de grote vraag.

Quicksand direct kijken / streamen

Quicksand is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Quicksand is een serie binnen de genres Drama, Misdaad en Mysterie. met in de hoofdrol o.a. Anna Björk, Astrid Plynning en Christopher Wollter. De serie duurt 45 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct Quicksand kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Nadat een welgestelde voorstad van Stockholm wordt opgeschrikt door een tragedie op een school, wordt een ogenschijnlijk normale tiener aangeklaagd voor moord.

Genre

Drama - Misdaad - Mysterie

Lengte

±45m

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 6 afleveringen 2019

Regisseur

Per-Olav Sørensen

Cast

Anna Björk, Astrid Plynning, Christopher Wollter, David Dencik, Ella Rappich, Felix Sandman, Hanna Ardéhn, Alva Bratt, Iris Herngren, Kalled Mustonen, en meer...