Home > Kijktip

Mindhunter

Seriemoordenaars zonder sensatie in een van de beste series ooit gemaakt

Article header image
  • Netflix logo

Als producent en regisseur drukte David Fincher (Seven, Zodiac) zijn stempel op deze psychologische misdaadserie, die regelmatig opduikt in de lijstjes van beste series aller tijden. Alles draait om het weerzinwekkende onderwerp van seriemoordenaars, maar de toon is zakelijk en analytisch. Mindhunter ziet er ook nog eens beeldschoon uit.

Eind jaren 70 beginnen FBI-agenten Holden Ford en Bill Tench een speciale eenheid die zich richt op seriemoordenaars. Ze halen psycholoog Wendy Carr aan boord en reizen het land door om veroordeelde daders te interviewen. Zo hopen ze seriemoordenaars beter te begrijpen en in een vroeg stadium te stoppen.

Mindhunter direct kijken / streamen

Mindhunter is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Mindhunter is een serie binnen het genre Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Cotter Smith, Holt Mccallany en Jonathan Groff. De serie duurt 1 uur per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.6. Direct Mindhunter kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Eind jaren 70 zorgen twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen.

Genre

Misdaad

Lengte

±1u

Releasejaar

2017

Seizoenen

1 9 afleveringen 2017
2 9 afleveringen 2019

Regisseur

David Fincher

Cast

Cotter Smith, Holt Mccallany, Jonathan Groff, Zach Steffey, Adam Daveline, Tredd Barton, Thomas Philip O'Neill, Thomas Francis Murphy, Paul Hickert, Patrick Noonan, en meer...