Home > Kijktip

Outer Banks

Nostalgisch tienerdrama meets mystery-thriller

Article header image
  • Netflix logo

Wie vroeger naar The O.C. keek, ziet vast veel gelijkenissen in deze tienerserie. Voeg daar de mooie stranden, de aantrekkelijke hoofdrolspelers en een spannend mysterie met een schat aan toe en je hebt een serie waar je binnen no-time in wordt gezogen.

Een groep vrienden in de Outer Banks, een eilandengroep ten oosten van de VS, gaat op zoek naar een schat ter waarde van 400 miljoen. John B, de onmiskenbare leider van de groep, gelooft dat de schat iets te maken heeft met de verdwijning van zijn vader.

Outer Banks direct kijken / streamen

Outer Banks is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Outer Banks is een serie binnen de genres Actie, Drama en Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Madelyn Cline, Madison Bailey en Chase Stokes. De serie duurt 54 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.5. Direct Outer Banks kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een hechte groep tieners ontrafelt een lang verborgen geheim. Ze zetten een reeks illegale gebeurtenissen in gang en beleven een avontuur om nooit te vergeten.

Genre

Actie - Drama - Misdaad

Lengte

±54m

Releasejaar

2020

Seizoenen

1 10 afleveringen 2020
2 10 afleveringen 2021
3 10 afleveringen 2023
4 10 afleveringen 2024

Regisseur

Jonas Pate

Cast

Madelyn Cline, Madison Bailey, Chase Stokes, Charles Esten, Rudy Pankow, Jonathan Daviss, Drew Starkey, Austin North, Alon McKlveen, Arthur E. Gibson Jr., en meer...