Home > Kijktip

After Life

In After Life is Ricky Gervais genadeloos eerlijk, sarcastisch én sentimenteel

Article header image
  • Netflix logo

Net als zijn personage Tony in deze zwart-komische serie heeft komiek Ricky Gervais de gave om precies te zeggen wat hij op de lever heeft, ook als hij daar mogelijk iemand mee kwetst. Hierdoor is After Life afwisselend genadeloos sarcastisch en ontroerend positief. De personages die Gervais introduceert zijn briljant.

Sinds de dood van zijn vrouw ziet krantenredacteur Tony Johnson het niet meer zitten. Hij overweegt uit het leven te stappen, maar besluit om voortaan precies te doen en te zeggen wat hij wil. Via kennissen en een weduwe die hij ontmoet komen er weer wat lichtpuntjes in zijn leven.

After Life direct kijken / streamen

After Life is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. After Life is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Ricky Gervais, Ashley Jensen en David Bradley. De serie duurt 29 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.4. Direct After Life kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een schrijver voor een krant probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Hij verandert in een norse man om zo de mensen die hem willen helpen op een afstand te houden.

Genre

Komedie

Lengte

±29m

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 6 afleveringen 2019
2 6 afleveringen 2020
3 6 afleveringen 2022

Regisseur

Ricky Gervais

Cast

Ricky Gervais, Ashley Jensen, David Bradley, Diane Morgan, Joe Wilkinson, Mandeep Dhillon, Paul Kaye, Tony Way, Tommy Finnegan, Tom Basden, en meer...