Home > Kijktip

Caliphate

Bloedstollende thriller waar je na één aflevering niet meer mee kan stoppen

Article header image
  • Netflix logo

Gelukkig is de Islamtische terreurgroep IS lang niet meer zo invloedrijk als een paar jaar geleden. Maar dat maakt deze Zweedse serie niet minder belangrijk en zeker niet minder spannend. Natte handjes verzekerd!

Fatima werkt bij de Zweedse geheime dienst. Ze heeft contact met Pervin, die met haar man van Zweden naar het kalifaat is gereisd, maar nu terug wil. Fatima kan dat voor haar regelen in ruil voor informatie over ‘de Reiziger’, een IS-lid dat in Zweden een terroristische aanslag voorbereidt. De tiener Sulle, radicaliseert intussen onder invloed van dezelfde ‘Reiziger’ en wil met een vriendin juist naar Syrië afreizen.

Caliphate direct kijken / streamen

Caliphate is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Caliphate is een serie binnen de genres Drama, Misdaad en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Ala Riani, Albin Grenholm en Alec Fernandez. De serie duurt 47 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.2. Direct Caliphate kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een dreigende aanslag door IS in Zweden verbindt de levens van een groep vrouwen, waaronder een moeder met een dilemma, een bevlogen studente en een ambitieuze agente.

Genre

Drama - Misdaad - Thriller

Lengte

±47m

Releasejaar

2020

Seizoenen

1 8 afleveringen 2020

Regisseur

Goran Kapetanovic

Cast

Ala Riani, Albin Grenholm, Alec Fernandez, Ali Jalal, Aliette Opheim, Amanda Sohrabi, Amed Bozan, Andreas Gauffin, Arvin Kananian, Björn Lönner, en meer...