Home > Kijktip

Better Call Saul

Je leven wordt gegarandeerd leuker met een flinke dosis Saul Goodman

Article header image

Het is bijna onmogelijk maar deze prequel van Breaking Bad is misschien nog wel beter dan die serie. En dat is allemaal te danken aan acteur Bob Odenkirk die de aalgladde advocaat Saul Goodman weergaloos neerzet. Saul is slecht en dat is o zo lekker.

Voordat hij Saul Goodman werd, heette Saul Jimmy McGill en worstelde hij zich door het leven als advocaat die droomt van grote zaken en veel geld. Langzaam transformeert de goedbedoelende Jimmy in de foute Saul tot hij eindigt als raadsman van drugskingpin Walter White.

Better Call Saul direct kijken / streamen

Better Call Saul is een serie binnen de genres Detective, Misdaad en Drama. met in de hoofdrol o.a. Jonathan Banks, Michael Mando en Patrick Fabian. De serie duurt 46 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 9.0. Direct Better Call Saul kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Voor Saul Goodman en Walter White ('Breaking Bad') elkaar ontmoetten, was Jimmy McGill een arme advocaat. In deze prequel van de serie 'Breaking Bad' begint Jimmy zijn transformatie van een kleine prutsadvocaat tot de beruchtste juridische legende Saul Goodman. De serie is inmiddels genomineerd voor een Emmy Award.

Genre

Detective - Misdaad - Drama

Lengte

±46m

Releasejaar

2015

Seizoenen

1 10 afleveringen 2015
2 10 afleveringen 2016
3 10 afleveringen 2017
4 10 afleveringen 2018
5 10 afleveringen 2020
6 13 afleveringen 2022

Regisseur

Vince Gilligan, Michael Morris, Bronwen Hughes, Minkie Spiro, Thomas Schnauz

Cast

Jonathan Banks, Michael Mando, Patrick Fabian, Rhea Seehorn, Bob Odenkirk, Michael McKean, Giancarlo Esposito, Racquel Pino, Ed Begley Jr., Luis Bordonada, en meer...