Home > Kijktip

Ginny & Georgia

Desperate Housewives ontmoet Gilmore Girls

Article header image
  • Netflix logo

Ginny & Georgia is een soap, maar dan wel een hele goeie. De serie wisselt tussen een goed tienerdrama, een romantisch verhaaltje en een moordmysterie. En dat allemaal op een geloofwaardige manier met veel plottwists die verslaving in de hand werken. Bovendien zijn de twee hoofdrolspeelsters allebei hartstikke goed.

de 30-jarige knappe moeder Georgia naar een prachtig huis op het platteland nadat haar rijke ex-man is overleden. De serie gaat over haar relatie met haar 15-jarige, verlegen dochter Ginny. Maar het is niet alleen maar luchtigheid in Ginny & Georgia. Ginny heeft de nodige geheimen te verbergen en financieel zit het ook niet helemaal snor.

Ginny & Georgia direct kijken / streamen

Ginny & Georgia is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Ginny & Georgia is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Felix Mallard, Jennifer Robertson en Sara Waisglass. De serie duurt 58 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.5. Direct Ginny & Georgia kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Na jaren op de vlucht geweest te zijn verlangen moeder Georgia en haar tienerdochter Ginny naar een “normaal” leven. Maar Georgia’s verleden bedreigt hun kans op een nieuw leven.

Genre

Komedie

Lengte

±58m

Releasejaar

2021

Seizoenen

1 10 afleveringen 2021
2 10 afleveringen 2023

Regisseur

James Genn, Anya Adams

Cast

Felix Mallard, Jennifer Robertson, Sara Waisglass, Scott Porter, Brianne Howey, Antonia Gentry, Katie Douglas, Amanda Barker, Chelsea Clark, Christie Stewart, en meer...