Home > Kijktip

Virgin River

Een romantische serie als een dekentje van troost

Article header image
  • Netflix logo

Net als de boekenreeks waar Virgin River op is gebaseerd, is deze Netflix-serie een grote hit. Deze romantische dramaserie over het pittoreske stadje is de perfecte ontsnapping uit het drukke, dagelijkse leven. Droom weg bij de romantiek, rust en eenvoud van deze heerlijke serie

Wanneer Melinda Monroe reageert op een vacature voor verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River, ruilt ze haar leven in het drukke Los Angeles in voor een nieuwe, verse start. Voordat ze van Virgin River haar nieuwe thuis kan maken, moet ze echter leren omgaan met de pijnlijke herinneringen die ze het liefst wil vergeten.

Virgin River direct kijken / streamen

Virgin River is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Virgin River is een serie binnen de genres Drama en Romantiek. met in de hoofdrol o.a. Lauren Hammersley, Martin Henderson en Alexandra Breckenridge. De serie duurt 52 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct Virgin River kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

Genre

Drama - Romantiek

Lengte

±52m

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 10 afleveringen 2019
2 10 afleveringen 2020
3 10 afleveringen 2021
4 12 afleveringen 2022
5 12 afleveringen 2023

Regisseur

Martin Wood, Monika Mitchell, Andy Mikita, Jann Turner

Cast

Lauren Hammersley, Martin Henderson, Alexandra Breckenridge, Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Tim Matheson, Grayson Maxwell Gurnsey, Annette O'Toole, Daniel Gillies, Gwynyth Walsh, en meer...