Home > Kijktip

Brooklyn Nine-Nine

Elke aflevering bulderen van de lach met de agenten van de Nine-Nine

Article header image
  • Netflix logo

De onvolwassen Die Hard-fan Jake Peralta, de streberige Amy Santiago, de robotachtige kapitein Holt en de volslagen nutteloze Hitchcock en Scully: als kijker sluit je ze acht seizoenen lang in je hart. Brooklyn Nine-Nine is een fantastische werkvloercomedy die zich kan meten met The Office en nooit aan kwaliteit verliest.

Voor de agenten van politiedepartement 99 in Brooklyn is het even wennen als ze een nieuwe commandant krijgen. De bloedserieuze kapitein Holt neemt zich voor om van zijn bureau een goed geoliede machine te maken, maar dat is onmogelijk met het stelletje mafkezen dat hij aantreft.

Brooklyn Nine-Nine direct kijken / streamen

Brooklyn Nine-Nine is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Brooklyn Nine-Nine is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Terry Crews, Stephanie Beatriz en Melissa Fumero. De serie duurt 21 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.4. Direct Brooklyn Nine-Nine kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Deze comedy speelt zich af op een politiebureau in Brooklyn, ver van de gevaren en uitdagingen van Manhattan.

Genre

Komedie

Lengte

±21m

Releasejaar

2013

Seizoenen

1 22 afleveringen 2013
2 23 afleveringen 2014
3 23 afleveringen 2015
4 22 afleveringen 2016
5 22 afleveringen 2017
6 18 afleveringen 2019
7 13 afleveringen 2020
8 9 afleveringen 2021

Regisseur

Cortney Carrillo, Tristram Shapeero, Michael Schur, Michael Mcdonald, Dean Holland, Phil Lord, Christopher Miller, Giovani Lampassi

Cast

Terry Crews, Stephanie Beatriz, Melissa Fumero, Joel McKinnon Miller, Joe Lo Truglio, Andre Braugher, Dirk Blocker, Andy Samberg, Chelsea Peretti, Jenny Slate, en meer...