Home > Kijktip

Star Trek: Picard

Jean-Luc Picard gaat nooit verloren

Article header image
  • Prime Video logo

Het succes van Star trek: Discovery in 2017 smaakte naar meer. Na een gat van twaalf jaar sinds het doek viel voor de laatste Star trek-serie, bewees Discovery dat de fans nog steeds warm te lopen voor nieuwe avonturen. Patrick Stewart is sindsdien behoorlijk oud geworden waardoor hij niet meer helemaal overtuigend is als gezagvoerder. Het duurt ook even voor de serie goed op gang komt. Daar staan boeiende personages en een goed verhaal tegenover.

Veertien jaar na zijn pensioen van Starfleet, wordt Jean-Luc Picard nog steeds achtervolgd door de dood van Data. Hij heeft zich teruggetrokken op de familiewijngaard wanneer een vrouw hem hulp komt vragen. En dan zet Jean-Luc Picard opnieuw koers naar de sterren.

Star Trek: Picard direct kijken / streamen

Star Trek: Picard is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. Star Trek: Picard is een serie binnen de genres Actie, Avontuur, Drama en Sciencefiction. met in de hoofdrol o.a. Patrick Stewart, Alison Pill en Orla Brady. De serie duurt 45 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.5. Direct Star Trek: Picard kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Aan het einde van de 24e eeuw, veertien jaar na zijn pensionering bij Starfleet, leidt Jean-Luc Picard een rustig leven op zijn wijngaard Chateau Picard. Wanneer hij wordt gezocht door een mysterieuze jonge vrouw die zijn hulp nodig heeft, realiseert hij zich al snel dat ze misschien persoonlijke connecties heeft met zijn eigen verleden.

Genre

Actie - Avontuur - Drama - Sciencefiction

Lengte

±45m

Releasejaar

2020

Seizoenen

1 10 afleveringen 2020
2 10 afleveringen 2022
3 10 afleveringen 2023

Regisseur

Douglas Aarniokoski, Hanelle M. Culpepper

Cast

Patrick Stewart, Alison Pill, Orla Brady, Isa Briones, Brent Spiner, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, David Carzell, Douglas Tait, en meer...