Home > Kijktip

The Big Bang Theory

Slimme mannen (en vrolijke serveersters) veroveren de wereld

Article header image
  • HBO Max logo

Wie had ooit bedacht dat grappen over deeltjesversnellers en quantummechanica aan zouden slaan bij een miljoenenpubliek? Het onmogelijke werd volbracht door de totale nerds Leonard, Howard, Raj en Sheldon. De verklaring is dat de verhaallijnen in de basis gingen over herkenbare thema's als liefde en vriendschap. Een andere reden voor het enorme succes: de 4,3 grappen per minuut die de serie telt, schijnt het perfecte komische tempo te zijn.

Huisgenoten Leonard en Sheldon weten alles van natuurkunde maar weinig over vrouwen. Dat verandert wanneer Penny, een knappe serveerster, tegenover ze komt wonen. Bij de vriendengroep horen ook ingenieur Howard, die nog bij zijn moeder woont en diens beste vriend, astrofysicus Raj. De favoriete hobby van de mannen is Kolonisten van Katan spelen.

The Big Bang Theory direct kijken / streamen

The Big Bang Theory is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. The Big Bang Theory is een serie binnen de genres Komedie en Sitcom. met in de hoofdrol o.a. Simon Helberg, Kunal Nayyar en Johnny Galecki. De serie duurt 22 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct The Big Bang Theory kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn nerds met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny, die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

Genre

Komedie - Sitcom

Lengte

±22m

Releasejaar

2007

Seizoenen

1 17 afleveringen 2007
2 23 afleveringen 2008
3 23 afleveringen 2009
4 24 afleveringen 2010
5 24 afleveringen 2011
6 24 afleveringen 2012
7 24 afleveringen 2013
8 24 afleveringen 2014
9 24 afleveringen 2015
10 24 afleveringen 2016
11 24 afleveringen 2017
12 24 afleveringen 2018

Regisseur

Mark Cendrowski

Cast

Simon Helberg, Kunal Nayyar, Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Mayim Bialik, Melissa Rauch, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, Laurie Metcalf, en meer...