Home > Kijktip

Invincible

Achter de eenvoudige stijl van Invincible schuilt een superheldenserie voor volwassenen

Article header image
  • Prime Video logo

Deze superhelden-animatieserie is niet van Marvel, niet van DC en niet bedoeld voor kinderen. Gebaseerd op de gelijknamige strip van Robert Kirkman, de bedenker van The Walking Dead, volgt Invincible een tiener die worstelt met zijn afkomst en zijn superkrachten. De animatiestijl is eenvoudig, maar heel effectief tijdens de uiterst gewelddadige actiescènes. Bekende acteurs als Steven Yeun, Sandra Oh en J.K. Simmons verzorgen de stemmen.

Omni-Man is afkomstig van de planeet Viltrum en de machtigste superheld op aarde. In zijn aarde bestaan is hij getrouwd en heeft hij een tienerzoon, Mark, wiens superkrachten zich nog moeten openbaren. Zodra dat gebeurt neemt Mark de identiteit aan van Invincible en zal zijn leven nooit meer hetzelfde zijn. Zijn nieuwe verantwoordelijkheden komen met offers en enorme problemen.

Invincible direct kijken / streamen

Invincible is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. Invincible is een serie binnen de genres Animatie, Superhelden, Actie, Avontuur en Sciencefiction. met in de hoofdrol o.a. Ross Marquand, Sandra Oh en Khary Payton. De serie duurt 48 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.7. Direct Invincible kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Deze geanimeerde superheldenserie voor volwassenen gaat over de 17-jarige Mark Grayson. Zijn leven is net als dat van elke andere jongen van zijn leeftijd, behalve dat zijn vader, Omni-Man, de machtigste superheld ter wereld is. Wanneer Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat de nalatenschap van zijn vader misschien niet zo heldhaftig is als het lijkt. Het leven van een superheld gaat namelijk niet altijd over rozen...

Genre

Animatie - Superhelden - Actie - Avontuur - Sciencefiction

Lengte

±48m

Releasejaar

2021

Seizoenen

0 1 afleveringen 2023
1 8 afleveringen 2021
2 8 afleveringen 2023

Regisseur

Haylee Herrick, Dan Duncan, Sol Choi, Jeff Allen

Cast

Ross Marquand, Sandra Oh, Khary Payton, J.K. Simmons, Justin Roiland, Zazie Beetz, Max Burkholder, Walton Goggins, Grey Griffin, Mark Hamill, en meer...