Home > Kijktip

Dexter

De sympathiekste moordenaar die we kennen

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • NPO Start logo
  • SkyShowtime logo
  • NLZIET logo

Dit bloederige meesterwerk is zo verslavend dat je niet kan stoppen met kijken. Michael C. Hall speelt de complexe rol van sympathieke sociopaat briljant en laat ons knap genoeg twijfelen. Verdienen de mensen die hij vermoordt niet gewoon een gruwelijk einde?. De spannende cliffhangers maken het lastig om niet door te gaan tot de vroege uurtjes.

Dexter Morgan is bloedpatroonanalist bij dag en een moordmachine bij nacht. Maar hij houdt er wel een morele code op na: hij doodt alleen mensen die het echt verdienen. Daarnaast heeft Dexter enorme bindingsangst en heeft hij een zus, nota bene een politieagent. En dat maakt zijn nachtelijke activiteiten tot een nog gevaarlijker hobby.

Dexter direct kijken / streamen

Dexter is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en NPO Start logoNPO Start. Dexter is een serie binnen het genre Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Michael C. Hall, Jennifer Carpenter en James Remar. De serie duurt 1 uur per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.6. Direct Dexter kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De vriendelijke medewerker van de Forensische Opsporingsdienst bij de politie in Miami, Dexter, blijkt een dubbelleven te leiden. 's Nachts is hij een serie moordenaar die de criminelen straft, die de politie overdag niet kan oppakken.

Genre

Misdaad

Lengte

±1u

Releasejaar

2006

Seizoenen

1 12 afleveringen 2006
2 12 afleveringen 2007
3 12 afleveringen 2008
4 12 afleveringen 2009
5 12 afleveringen 2010
6 12 afleveringen 2011
7 12 afleveringen 2012
8 12 afleveringen 2013

Regisseur

John Dahl, Keith Gordon, Steve Shill, Marcos Siega, Tony Goldwyn, Michael Cuesta

Cast

Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, James Remar, David Zayas, C.S. Lee, Desmond Harrington, Lauren Vélez, Julie Benz, Christina Robinson, Preston Bailey, en meer...