Home > Kijktip

Tom Clancy's Jack Ryan

Lekkere blockbuster-actie die je normaal gesproken alleen in de bios ziet

Article header image
  • Prime Video logo

De bekende boekenreeks van schrijver Tom Clancy blijkt het perfecte materiaal voor een succesvolle, vermakelijke en lekker licht verteerbare thrillerserie. Fijne materie voor een paar lekkere tv-avonden.

Ex-marinier Jack Ryan werkt als beginnende analist op het hoofdkantoor van de CIA. Wanneer hij stuit op een aantal verdachte transacties in het Midden-Oosten, blijkt dat een islamitische extremist genaamd Suleiman een grootschalige aanval op de Verenigde Staten aan het voorbereiden is. Samen met zijn baas vertrekt Ryan naar Yemen om de bedreiging te onderzoeken.

Tom Clancy's Jack Ryan direct kijken / streamen

Tom Clancy's Jack Ryan is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. Tom Clancy's Jack Ryan is een serie binnen de genres Actie, Drama en Thriller. met in de hoofdrol o.a. John Krasinski, Wendell Pierce en John Hoogenakker. De serie duurt 58 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct Tom Clancy's Jack Ryan kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Als CIA-analist Jack Ryan een reeks verdachte bankoverschrijvingen tegenkomt, haalt zijn zoektocht naar antwoorden hem weg achter zijn bureau en belandt hij in een dodelijk spel van kat en muis door Europa en het Midden-Oosten, waar een opkomende terroristenleider zich voorbereidt op een grote aanval tegen de VS en haar bondgenoten.

Genre

Actie - Drama - Thriller

Lengte

±58m

Releasejaar

2018

Seizoenen

1 8 afleveringen 2018
2 8 afleveringen 2019
3 8 afleveringen 2022
4 6 afleveringen 2023

Regisseur

Jann Turner, Morten Tyldum, Phil Abraham

Cast

John Krasinski, Wendell Pierce, John Hoogenakker, Abbie Cornish, Michael Kelly, Darren Harrity, Charbel Makhlouf, Benito Martinez, Arpy Ayvazian, Ali Suliman, en meer...