Home > Kijktip

Gangs of London

Iedereen vecht met iedereen in deze stijlvolle explosie van geweld

Article header image
  • Prime Video logo
  • SkyShowtime logo

Regisseur Gareth Evans en zijn rechterhand en cameraman Matt Flannery maakten samen de spectaculaire The Raid-films. Ze passen dezelfde gewelddadige choreografieën toe in deze snoeiharde misdaadserie. Met een goed gebruik van locaties, een grote cast en veel actie gaat het verhaal nooit vervelen. De vele geweldsexplosies met bloedspetters en krakende botten vragen soms wel om een sterke maag.

Na de moord op onderwereldbaas Finn Wallace ontstaat er een machtsvacuüm in de criminele wereld van Londen. Zijn zoon Sean (Joe Cole) staat voor de taak om de zaken van Finn over te nemen, zijn weg te zoeken het web van Londense bendes en de moordenaar van zijn vader te vinden. Hij krijgt steun van Ed Dumani (Lucian Msamati) en wordt gadegeslagen door een politie-infiltrant.

Gangs of London direct kijken / streamen

Gangs of London is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video en SkyShowtime logoSkyShowtime. Gangs of London is een serie binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Brian Vernel, Lucian Msamati en Michelle Fairley. De serie duurt 1 uur 33 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct Gangs of London kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Als het hoofd van een misdaadorganisatie wordt vermoord, bedreigt het machtsvacuüm de breekbare vrede tussen het ingewikkelde web van bendes die in Londen werkzaam zijn.

Genre

Actie

Lengte

±1u 33m

Releasejaar

2020

Seizoenen

1 9 afleveringen 2020
2 8 afleveringen 2022

Regisseur

Corin Hardy, Gareth Evans

Cast

Brian Vernel, Lucian Msamati, Michelle Fairley, Narges Rashidi, Orli Shuka, Paapa Essiedu, Pippa Bennett-Warner, Taye Matthew, Sope Dirisu, Joe Cole, en meer...