Home > Kijktip

New Amsterdam

Zin in een leuke ziekenhuisserie? Probeer deze eens

Article header image
  • Netflix logo
  • Videoland logo

New Amsterdam voldoet aan alle eisen van een succesvolle ziekenhuisserie. Realistisch drama? Check. Sympathiek hoofdpersonage? Check. Levensbedreigende situaties? Check. Deze serie is dan ook niet voor niets overal ter wereld een grote hit.

De slimme en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwe medisch directeur van het oudste openbare ziekenhuis van Amerika geworden. Hij probeert het instituut nieuw leven in te blazen door vooral de armere mensen te helpen. En zoals het hoort komt ook het liefdesleven van de artsen aan bod.

New Amsterdam direct kijken / streamen

New Amsterdam is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix en Videoland logoVideoland. New Amsterdam is een serie binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Tyler Labine, Ryan Eggold en Jocko Sims. De serie duurt 42 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct New Amsterdam kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden. Hoe kan hij helpen? Dr. Goodwin wil de status quo verstoren en bewijzen dat hij er alles aan zal doen om dit onderbezette, slecht gefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen. Het enige ziekenhuis ter wereld dat ebola patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten onder één dak kan onderbrengen. Hij wil het ziekenhuis terugbrengen naar de glorietijd waarin het op de kaart werd gezet.

Genre

Drama

Lengte

±42m

Releasejaar

2018

Seizoenen

1 22 afleveringen 2018
2 18 afleveringen 2020
3 14 afleveringen 2021
4 13 afleveringen 2021
5 11 afleveringen 2022

Regisseur

Michael Slovis, Peter Horton, Kate Dennis, Ryan Eggold

Cast

Tyler Labine, Ryan Eggold, Jocko Sims, Janet Montgomery, Freema Agyeman, Megan Byrne, Yvette Ganier, Lisa O'Hare, Anupam Kher, Alejandro Hernandez, en meer...