Home > Kijktip

Trapped

Een IJslandse krimi die liefhebbers van het misdaadgenre niet links kunnen laten liggen

Article header image
  • Netflix logo

Dat Scandinavische film- en seriemakers het crimegenre als geen ander beheersen, bewijst de razendspannende serie Trapped. Met dank aan de grimmige sfeer, het meeslepende plot en de intrigerende rechercheur Andri pakt dat ook deze keer weer prima uit.

Vlak nadat een ferry uit Denemarken een vissersdorpje in IJsland binnenvaart, spoelt een dood lichaam aan. Om de moord te onderzoeken, moeten alle passagiers aan boord blijven. Wanneer een hevige sneeuwstorm aan land raast, kan niemand – inclusief de moordenaar – het dorp nog in of uit. Het geeft rechercheur Andri en politievrouw Hinrika kans de zaak op te lossen.

Trapped direct kijken / streamen

Trapped is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Trapped is een serie binnen het genre Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Ilmur Kristjánsdóttir, Ólafur Darri Ólafsson en Björn Hlynur Haraldsson. De serie duurt 53 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct Trapped kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Het hoofd van de IJslandse politie, Andri Olafsson, onderzoekt diverse misdaden.

Genre

Misdaad

Lengte

±53m

Releasejaar

2015

Seizoenen

1 10 afleveringen 2015
3 8 afleveringen 2021

Regisseur

Baltasar Kormákur

Cast

Ilmur Kristjánsdóttir, Ólafur Darri Ólafsson, Björn Hlynur Haraldsson, Elva María Birgisdóttir, Guðjón Pedersen, Katla M. Þorgeirsdóttir, Nína Dögg Filippusdóttir, Baltasar Breki Samper, Aron Már Ólafsson, Arnmundur Ernst Björnsson, en meer...