Home > Kijktip

Killing Eve

Sexy, grappig en intens kat-en-muisspel

Article header image
  • Netflix logo
  • Videoland logo

Geweldige one-liners, pittige actie, schitterende locaties en briljante hoofdrolspelers. Vooral het eerste seizoen van Killing Eve voelde in 2018 als een frisse wind door serieland. Hetzelfde geldt voor seizoen 2. De laatste twee reeksen mag je best overslaan.

Eve heeft een saaie kantoorbaan bij veiligheidsdienst MI6 terwijl ze ervan droomt spion te worden. Villanelle is een koelbloedige huurmoordenaar met een luxe leventje en dito kledingkast. Wanneer Eve ontdekt dat Villanelle achter een aantal moorden zit, krijgt ze opdracht haar op te sporen. En dan raken de dames geobsedeerd door elkaar.

Killing Eve direct kijken / streamen

Killing Eve is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix en Videoland logoVideoland. Killing Eve is een serie binnen de genres Drama, Actie en Avontuur. met in de hoofdrol o.a. Sandra Oh, Fiona Shaw en Jodie Comer. De serie duurt 42 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct Killing Eve kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Eve heeft een saaie kantoorbaan als analist bij MI5, de Britse veiligheidsdienst. Ze droomt ervan spion te zijn en die kans krijgt ze, wanneer ze onverwacht de opdracht krijgt om huurmoordenares Villanelle op te sporen. De twee krachtige vrouwen, allebei geobsedeerd door elkaar, nemen het tegen elkaar op in een legendarisch kat-en-muisspel.

Genre

Drama - Actie - Avontuur

Lengte

±42m

Releasejaar

2018

Seizoenen

1 8 afleveringen 2018
2 8 afleveringen 2019
3 8 afleveringen 2020
4 8 afleveringen 2022

Regisseur

Stella Corradi, Damon Thomas, Terry McDonough

Cast

Sandra Oh, Fiona Shaw, Jodie Comer, Kim Bodnia, Anjana Vasan, Camille Cottin, Cecilia Noble, David Moorst, Edward Bluemel, Laurentiu Possa, en meer...