Home > Kijktip

The Office

Amerikaanse versie met Steve Carell overtreft toch echt het origineel van Ricky Gervais

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Videoland logo
  • SkyShowtime logo

Zie je het even niet meer zitten? Dan hoef je alleen maar The Office US aan te slingeren en de zon schijnt weer. De laatste aflevering werd al een tijdje geleden opgenomen maar The Office US blijft een van de meest gestreamde series ter wereld.

Steve Carell speelt Michael Scott, de kinderachtige, lompe manager van een treurig papierbedrijf waar helemaal niets gebeurt. En de collega’s van Michael zijn al net zo tragisch. Maar laat dat nu net de charme zijn van The Office. Blijf vooral ook kijken om te zien of het iets wordt tussen receptioniste Pam en Jim, de enige slimmerik op kantoor.

The Office direct kijken / streamen

The Office is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Videoland logoVideoland. The Office is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Brian Baumgartner, Angela Kinsey en Jenna Fischer. De serie duurt 23 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 9.0. Direct The Office kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een mockumentary over het leven van een aantal typische kantoorwerkers onder leiding van hun excentrieke baas Michael Scott. In dit papierbedrijf bestaan de werkdagen uit botsende ego's, ongepast gedrag en verveling.

Genre

Komedie

Lengte

±23m

Releasejaar

2005

Seizoenen

1 6 afleveringen 2005
2 22 afleveringen 2005
3 25 afleveringen 2006
4 19 afleveringen 2008
5 26 afleveringen 2008
6 26 afleveringen 2009
7 24 afleveringen 2010
8 24 afleveringen 2011
9 23 afleveringen 2012

Regisseur

Greg Daniels, Ken Kwapis, Jeffrey Blitz, Paul Feig, Paul Lieberstein, B.J. Novak

Cast

Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Jenna Fischer, John Krasinski, Kate Flannery, Leslie David Baker, Mindy Kaling, Oscar Nuñez, Paul Lieberstein, Phyllis Smith, en meer...