Home > Kijktip

The Good Fight

Sterke advocatenserie met een fantastische hoofdrolspeelster

Article header image
  • Videoland logo
  • SkyShowtime logo

De personages in The Good Wife zijn vaak absurd, de zaken die de advocaten in kwestie behandelen ook maar dat maakt de serie juist zo leuk. Hoe langer de serie duurt, hoe woker het allemaal wordt, maar de serie houdt genoeg zelfspot om dat dragelijk te maken. En Christine Baranski is altijd goed

Begonnen als spin-off van The Good Wife, volgt de serie topadvocate Diane Lockhart (Christine Baranski) die zich aansluit bij een zwart advocatenkantoor. Daar krijgt ze te maken met en wordt ze langzaamaan steeds politiek actiever. Diane heeft het namelijk niet zo op Donald Trump en die wordt president tijdens de serie.

The Good Fight direct kijken / streamen

The Good Fight is te kijken/streamen op (o.a.) Videoland logoVideoland en SkyShowtime logoSkyShowtime. The Good Fight is een serie binnen de genres Drama en Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Christine Baranski, Sarah Steele en Audra McDonald. De serie duurt 41 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.3. Direct The Good Fight kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Diane Lockhart is in een zwart gat terecht gekomen en verkeert in financieel zwaar weer. Ook heeft ze haar baan verloren bij Lockhart & Lee en probeert ze samen met haar petekind Maia en Lucca Quinn hun reputaties te herstellen. Ze sluit zich aan bij een prominent advocatenkantoor in Chicago.

Genre

Drama - Misdaad

Lengte

±41m

Releasejaar

2017

Seizoenen

1 10 afleveringen 2017
2 13 afleveringen 2018
3 10 afleveringen 2019
4 10 afleveringen 2020
5 10 afleveringen 2021
6 10 afleveringen 2022

Regisseur

Brooke Kennedy, Robert King, Jim McKay, Nelson McCormick

Cast

Christine Baranski, Sarah Steele, Audra McDonald, Nyambi Nyambi, Michael Boatman, Delroy Lindo, Cush Jumbo, Rose Leslie, Brenda Braxton, Gary Cole, en meer...