Home > Kijktip

Resident Alien

Alan Tudyk schittert als alien die moet inburgeren

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo

In de eerste aflevering van deze comedyserie sluipt de hoofdpersoon de slaapkamer van een bang jongetje binnen om hem te vermoorden en zijn hersens te verorberen. Dat is best ziek, maar toch blijf je als kijker meeleven met de onbeholpen alien in mensengedaante in deze comedyserie. Omdat ook de bijrollen goed zijn uitgewerkt, gaan de drie seizoenen niet snel vervelen.

Nadat een alien met zijn ruimteschip neerstort in een plaatsje in Colorado, vermoordt hij een arts die er op vakantie in en neemt hij diens gedaante aan. Als dokter Harry Vanderspeigle (Alan Tudyk) probeert hij onopvallend te integreren met de lokale bevolking. De jonge Max is de enige die door Harry's vermomming heen kijkt en de alien ziet in zijn ware, angstaanjagende vorm.

Resident Alien direct kijken / streamen

Resident Alien is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix en Prime Video logoPrime Video. Resident Alien is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Alan Tudyk, Corey Reynolds en Elizabeth Bowen. De serie duurt 47 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct Resident Alien kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een buitenaards wezen dat zich schuilhoudt in een klein stadje in Colorado ontmoet de plaatselijke bevolking wanneer ze hem vragen te helpen een moord op te lossen.

Genre

Komedie

Lengte

±47m

Releasejaar

2021

Seizoenen

1 10 afleveringen 2021
2 8 afleveringen 2022

Regisseur

David Dobkin, Robert Duncan McNeill

Cast

Alan Tudyk, Corey Reynolds, Elizabeth Bowen, Judah Prehn, Kaylayla Raine, Levi Fiehler, Meredith Garretson, Sara Tomko, Alice Wetterlund, Patrick Keating, en meer...