Home > Kijktip

Industry

Smerige goeie serie over meedogenloze bankiers in opleiding

Article header image
  • HBO Max logo

De jonge financiële analisten uit Industry doen niets anders dan werken, werken en nog eens werken. En als ze dan eens niet werken, hebben ze veel seks. Als kijker wordt je vanzelf meegezogen in de brute financiële wereld waarin de personages elkaar voortdurend naaien, zowel letterlijk als figuurlijk. Industry ziet er bovendien ook nog eens heel blits uit.

De New Yorkse net afgestudeerde Harper Stern gaat in Londen werken voor de prestigieuze beleggingsbank Perpoint & Co. Samen met wat andere bloedfanatieke jonge bankiers strijdt ze voor een vast dienstverband. Maar het is lastig wonen in een wereld waar iedereen z'n moeder nog zou verkopen voor wat extra winst.

Industry direct kijken / streamen

Industry is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. Industry is een serie binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Harry Lawtey, Conor MacNeill en Ken Leung. De serie duurt 1 uur per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.3. Direct Industry kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

London 2008. Een groep ambitieuze afgestudeerden probeert een baan te krijgen in één van de belangrijkste investeerdersbank in London, in de tijd net voor de financiële crisis van 2008.

Genre

Drama

Lengte

±1u

Releasejaar

2020

Seizoenen

1 8 afleveringen 2020
2 8 afleveringen 2022
3 4 afleveringen 2024

Regisseur

Lena Dunham, Isabella Eklöf, Birgitte Stærmose

Cast

Harry Lawtey, Conor MacNeill, Ken Leung, Marisa Abela, Sagar Radia, David Jonsson, Myha'la Herrold, Leanne Holder, Joe Hurst, Jamie Vaughan, en meer...