Home > Kijktip

Vikings

Stoere vikingen en bloedmooie vrouwen. Wat wil je nog meer?

Article header image
  • Netflix logo

Van Spartacus tot Bridgerton: historische fictieseries zijn razend populair. Bloeddorstige Vikingen zijn daarbij een prima onderwerp. Bovendien zijn de mannen in Vikingen stoer en gespierd, de vrouwen knap en de actie keihard. Je verveelt je geen moment, beloofd!

Aan het einde van de achtste eeuw leeft Ragnar Lothbrok, een boer die na verhalen over grote rijkdom naar het onbekende westen wil varen. Wanneer zijn leider eist dat ze naar het oosten varen, neemt hij het heft in eigen hand en begint hij zijn reis naar het westen, met alle gevolgen van dien.

Vikings direct kijken / streamen

Vikings is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Vikings is een serie binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård en Alyssa Sutherland. De serie duurt 48 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.5. Direct Vikings kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Vikings vervoert ons naar de brute en mysterieuze wereld van Ragnar Lothbrok, een Viking-krijger en boer die ernaar verlangt om de verre kusten over de oceaan te verkennen - en te plunderen.

Genre

Actie

Lengte

±48m

Releasejaar

2013

Seizoenen

1 9 afleveringen 2013
2 10 afleveringen 2014
3 10 afleveringen 2015
4 20 afleveringen 2016
5 20 afleveringen 2013
6 20 afleveringen 2019

Regisseur

Ciaran Donnelly, David Wellington, Steve Saint Leger, Michael Hirst, Ken Girotti

Cast

Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Alyssa Sutherland, Clive Standen, George Blagden, Maude Hirst, Travis Fimmel, Alexander Ludwig, John Kavanagh, Jessalyn Gilsig, en meer...