Home > Kijktip

The Sopranos

De serie die tv voor altijd zou veranderen

Article header image
  • HBO Max logo

Voor The Sopranos was televisie het kleine broertje van de bewierookte film, na The Sopranos wist iedereen dat tv net zo goed, spannend en episch kon zijn als het grote scherm. Na zes seizoenen eindigde de serie als een donderslag bij heldere hemel. Nooit zorgde een laatste scène voor zoveel controverse als deze.

Tony Soprano probeert zijn werk bij de maffia in New Jersey te balanceren met zijn rol als hoofd van zijn gezin. Hij raakt verzeild in een strijd om de macht met Uncle Junior, heeft voortdurend ruzie met zijn chagrijnige moeder Livia en het helpt ook niet dat hij een knoert van een midlifecrisis heeft.

The Sopranos direct kijken / streamen

The Sopranos is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. The Sopranos is een serie binnen het genre Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Tony Sirico, Robert Iler en Lorraine Bracco. De serie duurt 59 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 9.2. Direct The Sopranos kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Anthony "Tony" Soprano staat aan het hoofd van de DiMeo familie, een criminele organisatie met thuisbasis in Newark, New Jersey.

Genre

Misdaad

Lengte

±59m

Releasejaar

1999

Seizoenen

1 13 afleveringen 1999
2 13 afleveringen 2000
3 13 afleveringen 2001
4 13 afleveringen 2002
5 13 afleveringen 2004
6 21 afleveringen 2006

Regisseur

Allen Coulter, Timothy Van Patten, David Chase

Cast

Tony Sirico, Robert Iler, Lorraine Bracco, Jamie-Lynn Sigler, James Gandolfini, Edie Falco, Aida Turturro, Dominic Chianese, Michael Imperioli, Jerry Adler, en meer...