Home > Kijktip

The Bridge

Iedereen houdt van Saga Norén

Article header image
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo
  • Canal+ logo

Saga Norén werd een fenomeen na het eerste seizoen van The Bridge. De rechercheur is een uiterst slimme speurder maar omdat ze aan het syndroom van Asperger leidt, is ze ook stug en moeilijk te begrijpen. Het verhaal is niet altijd even geloofwaardig maar maakt dat helemaal goed in spanning. De serie werd zelfs zo populair dat kijkers in meer dan 100 landen de verrichtingen van Saga en co konden zien.

Het eerste seizoen van deze Scandinavische serie noir had een briljant uitgangspunt. Precies op de helft van de brug tussen Denemarken en Zweden wordt een lijk gevonden en daarom moeten de Deense en Zweedse politie, geheel tegen hun zin, samen aan de zaak werken. Voor Zweden is dat de introverte, weinig communicatieve Saga Norén en Denemarken levert Martin Rohde, haar extraverte compagnon.

The Bridge direct kijken / streamen

The Bridge is te kijken/streamen op (o.a.) NPO Start logoNPO Start, NLZIET logoNLZIET en Canal+ logoCanal+. The Bridge is een serie binnen het genre Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Sofia Helin, Sarah Boberg en Rafael Pettersson. De serie duurt 57 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.6. Direct The Bridge kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Misdaadserie waarin Deense en Zweedse rechercheteams samenwerken om misdaden op te lossen.

Genre

Misdaad

Lengte

±57m

Releasejaar

2011

Seizoenen

1 10 afleveringen 2011
2 10 afleveringen 2013
3 10 afleveringen 2015
4 8 afleveringen 2018

Regisseur

Henrik Georgsson, Rumle Hammerich, Charlotte Sieling

Cast

Sofia Helin, Sarah Boberg, Rafael Pettersson, Dag Malmberg, Thure Lindhardt, Kim Bodnia, Puk Scharbau, Julie Carlsen, Ann Petrén, Anton Lundqvist, en meer...