Home > Kijktip

For All Mankind

Een heerlijke serie voor ruimtevaartfanaten én sf-liefhebbers

Article header image
  • Apple TV+ logo

Wat zou er zijn gebeurd als niet de VS, maar de Sovjet-Unie de race naar de maan had gewonnen? In deze alternatieve geschiedenis van de bemande ruimtevaart heeft dat een verrassend gevolg: de verovering van de ruimte komt in een stroomversnelling en al in 1995 staat de mens op Mars!

In 1969 wandelt een Sovjetkosmonaut als eerste mens op de maan. De NASA zet alles op alles om de Russen in te halen. Als de eerste maanlanding mis dreigt te lopen, worden astronauten Ed Baldwin en Gordo Stevens op een reddingsmissie gestuurd. Ze zullen een hoofdrol gaan spelen in de ruimtevaartgeschiedenis.

For All Mankind direct kijken / streamen

For All Mankind is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. For All Mankind is een serie binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt en Jodi Balfour. De serie duurt 1 uur 05 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct For All Mankind kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De serie onderzoekt wat er zou zijn gebeurd als de wereldwijde ruimtewedstrijd nooit was geëindigd.

Genre

Drama

Lengte

±1u 05m

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 10 afleveringen 2019
2 10 afleveringen 2021
3 10 afleveringen 2022
4 10 afleveringen 2023

Regisseur

Lukas Ettlin, Sarah Boyd, Michael Morris, Seth Gordon

Cast

Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Jodi Balfour, Coral Peña, Cynthy Wu, Krys Marshall, Shantel VanSanten, Michael Dorman, Casey Johnson, Sonya Walger, en meer...