Home > Kijktip

Ted Lasso

Hartverwarmende komedie met diepgang

Article header image
  • Apple TV+ logo

Met zijn onverbeterlijke optimisme, grappen en menselijkheid, weet allround good guy Ted Lasso het hart van de kijker te veroveren. Er is duidelijk veel tijd besteed aan het ontwikkelen van personages en dat loont. Deze serie sleepte namelijk maar liefst 11 Emmy’s in de wacht en is inspirerend, verrassend en boven alles, hilarisch.

Ted Lasso weet als American football-coach niks van het Europese voetbal. Toch wordt hij de coach van een voetbalteam in Londen, waar iedereen deze ras-Amerikaan uitkotst. Tegenover zijn gebrek aan kennis staat zijn talent om overal het beste van te maken en in iedereen het beste te zien.

Ted Lasso direct kijken / streamen

Ted Lasso is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Ted Lasso is een serie binnen de genres Komedie, Drama en Sport. met in de hoofdrol o.a. Jason Sudeikis, Hannah Waddingham en Brendan Hunt. De serie duurt 30 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.8. Direct Ted Lasso kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Ted Lasso, een American football trainer op een universiteit in Kansas, wordt ingehuurd om een professioneel voetbalteam in Engeland te coachen, ondanks dat hij geen ervaring heeft met het Engelse 'soccer'.

Genre

Komedie - Drama - Sport

Lengte

±30m

Releasejaar

2020

Seizoenen

1 10 afleveringen 2020
2 12 afleveringen 2021
3 12 afleveringen 2023

Regisseur

M.J. Delaney, Tom Marshall, Declan Lowney

Cast

Jason Sudeikis, Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Phil Dunster, Toheeb Jimoh, Juno Temple, Lee Byford, Brett Goldstein, Jeremy Swift, Darren J. Perry, en meer...