Home > Kijktip

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Tussen de Fast & Furious-films is deze spin-off een verademing

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • MeJane logo

De films uit de Fast & Furious-reeks blinken niet uit in originaliteit. Of intelligentie. Of sterk acteerwerk. Daarom is het een aangename verrassing dat deze spin-off met de aartsvijanden Luke Hobbs en Deckard Shaw zo'n prima entertainment biedt. Het helpt natuurlijk dat studio de regie heeft toevertrouwd aan David Leitch (Deadpool 2, Bullet Train), want de timing van de humor is voortreffelijk en de actie gaat lekker over the top. Dwayne Johnson en Jason Statham bekvechten zich door het verhaal en Idris Elba is een lekker dreigende superschurk.

De schurk Brixton Lore (Elba) gaat ervandoor met een lading van een programmeerbaar virus. De Amerikaanse agent Luke Hobbs (Johnson) en de Britse spion Deckard Shaw (Statham) moeten samenwerken om de gevaarlijke Brixton te stoppen. Hun missie voert de mannen naar Londen, Moskou en Samoa, maar het feit dat ze elkaar niet kunnen luchten of zien staat een soepele samenwerking in de weg.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw direct kijken / streamen

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw is een film binnen de genres Actie, Avontuur en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Dave Simon, Peter Parker Mensah en Pualani Avaeoru. De film duurt 2 uur 17 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.5. Direct Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs en wetteloze outcast Deckard Shaw elkaar de beledigingen om de oren. Maar wanneer de cybergenetisch anarchist Brixton een bio-virus in handen krijgt dat de mensheid voorgoed kan veranderen, moeten Hobbs en Shaw samenwerken om de enige man die misschien nog ruiger is dan zijzelf ten val te brengen.

Genre

Actie - Avontuur - Thriller

Lengte

2u 17m

Releasejaar

2019

Regisseur

David Leitch

Cast

Dave Simon, Peter Parker Mensah, Pualani Avaeoru, Daniel Eghan, Rubens Saboia, Kelemete Misipeka, Eliana Sua, Westley LeClay, Helena Holmes, Bernardo Santos, en meer...