Home > Kijktip

Knives Out

Een briljant en komisch moordmysterie dat je laat snakken naar meer

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • NLZIET logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • KPN logo
  • MeJane logo

Het moordmysterie is een belegen genre dat in de jaren 70 zijn laatste opleving had, tot Rian Johnson met deze briljante misdaadcomedy kwam. Een pakkend moordraadsel op een fraaie locatie met een bonte stoet verdachten en een excentrieke speurneus. Dat schreeuwt om een vervolg, en dat kwam er dan ook.

De steenrijke romanschrijver Harlan Thrombey wordt dood aangetroffen in zijn landhuis. De familie blijkt een stelletje aasgieren en iedereen heeft een reden om de pater familias dood te wensen. Freelance speurder Benoit Blanc (Daniel Craig) stort zich op de zaak, waarin verpleegster Marta (Ana de Armas) een sleutelrol speelt.

Knives Out direct kijken / streamen

Knives Out is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en NLZIET logoNLZIET. Knives Out is een film binnen de genres Misdaad, Komedie, Drama en Mysterie. met in de hoofdrol o.a. Octavia Chavez-Richmond, Marcela Jaramillo en Kerry Frances. De film duurt 2 uur 10 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.9. Direct Knives Out kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.

Genre

Misdaad - Komedie - Drama - Mysterie

Lengte

2u 10m

Releasejaar

2019

Regisseur

Rian Johnson

Cast

Octavia Chavez-Richmond, Marcela Jaramillo, Kerry Frances, Paul Tawczynski, Gabrielle Lorthe, Courtney Gonzalez, K Callan, Marlene Forte, Noah Segan, Shyrley Rodriguez, en meer...