Home > Kijktip

Avengers: Infinity war

Nog nooit stond zoveel op het spel in de Marvel Universe

Article header image
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • KPN logo
  • MeJane logo

Een decennium aan superheldenlfilms komt hier tot een climax. Alle superhelden en verhaallijnen komen samen in een epische cross-over waar de fans al jaren reikhalzend naar uitkeken. De thema’s zijn zwaarder, maar de interacties tussen de helden en de typerende humor houden het luchtig. Perfectly balanced, as all things should be.

Een nieuw gevaar duikt op uit de kosmische duisternis: alien Thanos is op zoek naar de zes Infinty Stones om de helft van het universum uit te roeien. Volgens hem is dit de enige manier om balans te brengen in het heelal. De Avengers bundelen hun krachten met andere bekende helden om Thanos te stoppen.

Avengers: Infinity war direct kijken / streamen

Avengers: Infinity war is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Disney+ logoDisney+ en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Avengers: Infinity war is een film binnen de genres Actie, Avontuur, Superhelden en Sciencefiction. met in de hoofdrol o.a. Cobie Smulders, Winston Duke en Tessa Thompson. De film duurt 2 uur 11 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.4. Direct Avengers: Infinity war kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Het heelal wordt geconfronteerd met een nieuwe bedreiging: Thanos is begonnen met het verzamelen van de Infinity Stones, om zo de helft van al het leven te beëindigen. Hij kan alleen gestopt worden als alle helden uit het Marvel universum hun krachten bundelen.

Genre

Actie - Avontuur - Superhelden - Sciencefiction

Lengte

2u 11m

Releasejaar

2018

Regisseur

Joe Russo, Anthony Russo

Cast

Cobie Smulders, Winston Duke, Tessa Thompson, Linda Cardellini, Jon Favreau, Angela Bassett, Paul Rudd, Jeremy Renner, Letitia Wright, Chris Pratt, en meer...