Home > Kijktip

Brothers

Onwaarschijnlijke tweelingbroers in een dolle misdaadcomedy

Article header image
  • Prime Video logo

Het verhaal dat Etan Coen (van de Coen-broers) schreef voor deze misdaadcomedy is niet veel bijzonders, maar de vertolkingen maken de film bijzonder vermakelijk. Peter Dinklage en Josh Brolin zijn perfect gecast als elkaars tegenpolen en er zijn fijne bijrollen van Marisa Tomei en Glenn Close, plus een heerlijke schurkenrol van Brendan Fraser. Brothers neemt je mee op een dolle rit vol achtervolgingen, geweld, grove grappen en een geslaagd optreden van een intimiderende orang-oetan.

De broers Jady en Moke Munger zijn heel verschillend. De kleine Jady (Peter Dinklage) is een geboren crimineel, die zijn goeiige, uit de kluiten gewassen tweelingbroer Moke (Josh Brolin) meesleept in een leven van misdaad. Terwijl Jady achter de tralies belandt, bouwt Moke een eerzaam bestaan op als echtgenoot en binnenkort ook als vader. Dan duikt Jady echter weer op: hij heeft zijn broer nodig voor een laatste klus, die te maken heeft met hun voortvluchtige moeder.

Brothers direct kijken / streamen

Brothers is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. Brothers is een film binnen de genres Komedie en Actie. met in de hoofdrol o.a. Josh Brolin, Peter Dinklage en Glenn Close. De film duurt 1 uur 29 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.4. Direct Brothers kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De voormalige crimineel Moke poogt zijn leven weer op het juiste spoor te krijgen, maar komt opnieuw in het criminele milieu terecht door zijn broer Jady. Deze belooft hem stinkend rijk te worden door het uitvoeren van een laatste klusje. Samen vertrekken ze op een road trip en ontvluchten ze zowel de politie als hun moeder Cath. De reis is tevens een poging om hun onderlinge gebroken relatie te herstellen.

Genre

Komedie - Actie

Lengte

1u 29m

Releasejaar

2024

Regisseur

Max Barbakow

Cast

Josh Brolin, Peter Dinklage, Glenn Close, Brendan Fraser, Taylour Paige, M. Emmet Walsh, Jennifer Landon, Joshua Mikel, William Tokarsky, Ted Ferguson, en meer...