Home > Kijktip

Prey

Vrouwelijke krijger neemt het op tegen een buitenaards roofdier

Article header image
  • Netflix logo
  • NLZIET logo

In 1987 denderde de eerste Predator-film de bioscoop binnen: een actiefilm vol spanning en geweld met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Daarna kwamen er verschillende vervolgen. Maar met de prequel Prey gooien de makers het over een heel andere boeg. Alleen al omdat deze film zich drie eeuwen geleden afspeelt en een vrouw met het wezen moet afrekenen.

In 1719 is Amerika nog grotendeels een wildernis. De Comanche Naru probeert zich als jager te bewijzen, zodat ze mee kan met de andere krijgers van haar stam. Maar dan komt ze in de omgeving van haar nederzetting iets tegen dat ze nog niet eerder gezien heeft. Al snel is het de vraag wie de jager is en wie de prooi, want de vrijwel onzichtbare vijand beschikt over een indrukwekkend arsenaal aan geavanceerde wapens.

Prey direct kijken / streamen

Prey is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix en NLZIET logoNLZIET. Prey is een film binnen de genres Avontuur, Drama en Thriller. met in de hoofdrol o.a. David Kross, Hanno Koffler en Maria Ehrich. De film duurt 1 uur 27 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 4.3. Direct Prey kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Het moest een ontspannende tocht in de wildernis worden, maar dan opent een mysterieuze schutter de jacht op de vijf vrienden. Ze moeten alles op alles zetten om deze bedreiging te ontvluchten.

Genre

Avontuur - Drama - Thriller

Lengte

1u 27m

Releasejaar

2021

Regisseur

Thomas Sieben

Cast

David Kross, Hanno Koffler, Maria Ehrich, Robert Finster, Livia Matthes, Yung Ngo, Klaus Steinbacher, Nellie Thalbach, Natalie Fischer, Tim Haberland, en meer...