Home > Kijktip

Caddo Lake

Het is niet pluis op Caddo Lake: broeierige thriller met een verrassing

Article header image
  • HBO Max logo

Caddo Lake begint als een familiedrama in het zuiden van de VS en zet direct een authentieke sfeer neer. Families wonen hier aan het meer en verplaatsen zich over de watergangen door het moeras. Na een half uur gebeurt er echter iets onverwachts waardoor dit thrillerdrama opeens een heel andere draai krijgt. Hou je aandacht erbij, want Caddo Lake is niet wat het lijkt.

De moerassen tussen Texas en Louisiana kampen met droogte. In Caddo Lake zijn de wolven terug van weggeweest en de bewoners horen het rommelen in de verte. Tiener Ellie (Eliza Scanlen) heeft een moeilijke relatie met haar familie, maar dat is even niet zo belangrijk als op een dag haar achtjarige stiefzusje Anna verdwijnt in het moeras. De wanhopige Paris (Dylan O'Brien) woont ook aan het meer. Hij worstelt met de dood van zijn moeder, die hij niet kon redden na een tragisch auto-ongeluk.

Caddo Lake direct kijken / streamen

Caddo Lake is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. Caddo Lake is een film binnen de genres Thriller, Mysterie, Horror en Drama. met in de hoofdrol o.a. Dylan O'Brien, Eliza Scanlen en Lauren Ambrose. De film duurt 1 uur 39 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.9. Direct Caddo Lake kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Wanneer een 8-jarig meisje op mysterieuze wijze verdwijnt op Caddo Lake, beginnen een reeks sterfgevallen en verdwijningen uit het verleden met elkaar in verband te worden gebracht, waardoor de geschiedenis van een gebroken familie voor altijd verandert.

Genre

Thriller - Mysterie - Horror - Drama

Lengte

1u 39m

Releasejaar

2024

Regisseur

Celine Held, Logan George, Alisa Fredericks, Tim Martin, Cristi Rickey

Cast

Dylan O'Brien, Eliza Scanlen, Lauren Ambrose, Eric Lange, Sam Hennings, Diana Hopper, Lance E. Nichols, Nina Leon, David Maldonado, Kim Baptiste, en meer...