Home > Kijktip

How to Die Alone

Komt Melissa's leven van de grond in deze sympathieke comedy?

Article header image
  • Disney+ logo

Het gebeurt niet zo vaak dat een serie echt grappig is, maar ook serieus durft stil te staan bij zware onderwerpen als eenzaamheid, wanhoop en de dood. De regie van How to Die Alone is een beetje rommelig, maar de personages zijn leuk en hoofdrolspeler Natasha Rothwell (spa-manager Belinda uit The White Lotus) weet de kijker moeiteloos in te palmen.

Melissa heeft het leven een beetje opgegeven. Ze werkt op het vliegveld JFK, maar durft niet te vliegen. Ze is altijd blut, heeft nauwelijks vrienden en haar ex staat op het punt te trouwen met zijn nieuwe vriendin. Als Melissa tijdens het in elkaar zetten van een Ikea-kast wordt verpletterd, besluit ze haar leven na deze bijna-doodervaring een nieuwe draai te geven.

How to Die Alone direct kijken / streamen

How to Die Alone is te kijken/streamen op Disney+ logoDisney+. How to Die Alone is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Natasha Rothwell, KeiLyn Durrel Jones en Jocko Sims. De serie duurt 34 minuten per aflevering . Direct How to Die Alone kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Mel is een arme, dikke, zwarte medewerkster van het vliegveld JFK. Mel is nog nooit verliefd geweest en is vergeten hoe ze moet dromen, totdat een toevallige ontmoeting met de dood ervoor zorgt dat ze eindelijk haar vleugels uitslaat en begint te leven op alle mogelijke manieren.

Genre

Komedie

Lengte

±34m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 8 afleveringen 2024

Regisseur

Jude Weng

Cast

Natasha Rothwell, KeiLyn Durrel Jones, Jocko Sims, Conrad Ricamora