Home > Kijktip

The Lazarus Project

Tijdagenten strijden tegen de apocalyps

Article header image
  • SkyShowtime logo

Britse sciencefictionseries hebben vaak wat klungeligs, maar zijn ook wel charmant. Meestal zijn de ideeën belangrijker dan de actie en special effects. The Lazarus Project past in die traditie, met een slim verhaal en sympathieke personages. Bedenker en schrijver Joe Barton maakte eerder het veelgeprezen Gigi/Haji. Helaas werd The Lazarus Project na twee seizoenen geschrapt.

George (Paapa Essiedu) zit vast in een tijdlus. Niet een tijdlus van een dag, zoals in Groundhog Day, maar eentje van zes maanden. Als hij zich bewust wordt van wat er gaande is, wordt hij benaderd door Archie (Anjli Mohindra). Zij vertelt hem over het Lazarus Project, een geheim bureau dat de tijd kan resetten om een ramp van ongekende omvang te voorkomen. David wordt lid van het team, maar dan gebruikt hij de macht van het Lazarus Project voor zijn eigen doeleinden.

The Lazarus Project direct kijken / streamen

The Lazarus Project is te kijken/streamen op SkyShowtime logoSkyShowtime. The Lazarus Project is een serie binnen de genres Sciencefiction, Fantasy, Actie en Avontuur. met in de hoofdrol o.a. Anjli Mohindra, Brian Gleeson en Caroline Quentin. De serie duurt 45 minuten per aflevering . Direct The Lazarus Project kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Als George op een dag wakker wordt en merkt dat hij een dag van maanden geleden opnieuw beleeft, denkt hij dat hij gek is geworden. Al zijn recente mijlpalen zijn ongedaan gemaakt, inclusief zijn succes op het werk en zijn huwelijk met de liefde van zijn leven Sarah. Het ergste van alles is dat hij de enige lijkt te zijn die heeft opgemerkt wat er is gebeurd. Dat wil zeggen, totdat hij Archie ontmoet, die George rekruteert voor het Lazarus Project - een geheime organisatie die het vermogen heeft aangewend om de tijd terug te draaien elke keer dat de wereld met uitsterven wordt bedreigd.

Genre

Sciencefiction - Fantasy - Actie - Avontuur

Lengte

±45m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 8 afleveringen 2022
2 8 afleveringen 2023

Regisseur

Marco Kreuzpaintner, Carl Tibbetts

Cast

Anjli Mohindra, Brian Gleeson, Caroline Quentin, Charly Clive, Paapa Essiedu, Vinette Robinson, Rudi Dharmalingam, Tom Burke, Salome R. Gunnarsdottir, Lukas Loughran, en meer...