Home > Kijktip

Nobody Wants This

Hele goeie romcoms zijn zeldzaam maar dit is er eentje

Article header image
  • Netflix logo

Kristen Bell is op haar leukst in niet al te brave romcoms, zoals Forgetting Sarah Marshall. Dat maakt haar perfect voor de rol van de leeghoofdige podcaster Joanne, die zonder wat te zeggen wegrent bij mislukte dates en het bed deelt met haar bontjas. Adam Brody is sympathiek als de grappige rabbi Noah op wie Joanne verliefd wordt (wat hij in haar ziet is minder duidelijk) en Justine Lupe is perfect als Joannes bitchy collega/vriendin. Nobody Wants This heb je vlot gebinged, maar ben je ook weer snel vergeten.

Zussen Joanne en Morgan maken samen een podcast over dating en seks. Na een aantal rampzalige dates met foute mannen heeft Joanne een duidelijke klik met Noah, een rabbijn die ze leert kennen op het etentje van een vriendin. Ondanks al hun tegenstellingen zien ze elkaar wel zitten. Joannes vriendenkring en Noahs familie staan hun relatie echter in de weg.

Nobody Wants This direct kijken / streamen

Nobody Wants This is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Nobody Wants This is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Timothy Simons, Kristen Bell en Justine Lupe. De serie duurt 26 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct Nobody Wants This kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een agnostische host van een sekspodcast en een rabbijn die net weer vrijgezel is, worden verliefd.

Genre

Komedie

Lengte

±26m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 10 afleveringen 2024

Cast

Timothy Simons, Kristen Bell, Justine Lupe, Adam Brody