Home > Kijktip

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story

De Menendez-moorden op smakelijke wijze ontleed

Article header image
  • Netflix logo

Na de eerste Monster-serie over Jeffrey Dahmer kreeg bedenker Ryan Murphy het verwijt dat hij de seriemoordenaar zou verheerlijken. In dit seizoen over Lyle en Erik Menendez laat hij dat niet gebeuren: vanaf de eerste scène zet hij de broers neer als Milli Vanilli-fans, zodat van sympathie geen sprake meer kan zijn. Murphy leeft zich uit met al zijn favoriete thema's - moord, de jaren 80, de foute rijke kringen van Los Angeles - maar negen afleveringen is wat veel voor dit verhaal. De acteurs zijn wel weer uitstekend en het tijdsbeeld is mooi getroffen.

In 1989 vermoorden rijkeluiskinderen Lyle en Erik Menendez hun ouders in koelen bloede. Lyle (Nicholas Alexander Chavez) wordt verscheurd door schuldgevoelens en lucht zijn hart bij zijn therapeut, tot groot ongenoegen van Erik (Cooper Koch). Toch is het de vraag wie de grootste monsters zijn in deze zaak, want in flashbacks blijken José en Kitty Menendez (Javier Bardem en Chloë Sevigny) nou niet bepaald modelouders te zijn geweest. Hebben zij hun eigen monsters gecreëerd?

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story direct kijken / streamen

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story is een serie binnen de genres Horror en Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Nicholas Alexander Chavez, Nathan Lane en Javier Bardem. De serie duurt 57 minuten per aflevering . Direct Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Twee rijke broers staan ​​terecht voor het doodschieten van hun ouders in Beverly Hills. Ze beroepen zich op zelfverdediging na jaren van mishandeling, terwijl aanklagers beweren dat hebzucht het motief is.

Genre

Horror - Misdaad

Lengte

±57m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 9 afleveringen 2024

Cast

Nicholas Alexander Chavez, Nathan Lane, Javier Bardem, Cooper Koch, Chloë Sevigny, Ari Graynor