Home > Kijktip

The Frog

Je blijft kijken naar dit oogstrelende moordmysterie in de Koreaanse natuur

Article header image
  • Netflix logo

De Zuid-Koreaanse miniserie The Frog vraagt wat geduld van de kijker. De eerste aflevering is traag en het is niet meteen duidelijk dat het verhaal in twee tijdlijnen speelt. De mooie beelden van het groene Korea buiten de stad zijn dromerig en idyllisch, maar dan brengt een seriemoordenaar leven in de brouwerij, of liever gezegd: een spoor van lijken. Wie blijft kijken wordt beloond met mooie rollen, flink wat spanning en een vlotter tempo.

Jeon Young-ha (Kim Yoon-seok) runt een hotel in de bossen, ver buiten de stad. Daar verschijnt de mysterieuze jonge vrouw Yoo Seong-a (Go Min-si) met de kleine Si-hyeon. In een tweede verhaallijn, zo'n twintig jaar eerder, zien we hoe moteleigenaar Gu Sang-jun (Yoon Kye-sang) een kamer verhuurt aan een man die later een seriemoordenaar blijkt te zijn. Beide zaken worden onderzocht door agent Yoon Bo-min; de ene als groentje, de andere als ervaren rechercheur.

The Frog direct kijken / streamen

The Frog is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. The Frog is een serie binnen de genres Mysterie, Misdaad en Drama. met in de hoofdrol o.a. Yoon Kye-sang, Ryu Hyun-kyung en Roh Yoon-seo. De serie duurt 49 minuten per aflevering . Direct The Frog kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Het leven van een man ontrafelt wanneer een mysterieuze vrouw in de zomer bij zijn pension arriveert, waardoor hij gedwongen wordt zich stevig vast te houden aan wat hij het meest koestert.

Genre

Mysterie - Misdaad - Drama

Lengte

±49m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 8 afleveringen 2024

Regisseur

Mo Wan-il

Cast

Yoon Kye-sang, Ryu Hyun-kyung, Roh Yoon-seo, Park Ji-hwan, Lee Jung-eun, Kim Yoon-seok, Go Min-si