Home > Artikel

Alles over de Virgin River-kerstspecials

Article header image

Fans wachten al maanden met smart op de twee speciale kerstafleveringen van Virgin River die op 30 november op Netflix staan. En een ding is zeker; die worden vrolijker dan het vijfde seizoen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dat hebben de makers beloofd. Producer Patrick Sean Smith in een interview met Glamour: "We wilden wat meer komedie brengen omdat seizoen 5 zwaar was. We willen een leuk en vrolijk kerstcadeau geven aan de kijkers."

Ellende in seizoen 5

In seizoen 5 gebeurde er inderdaad veel ellendigs. Van een moeilijke rechtszaak tot relatieproblemen en als klap op de vuurpijl een brand die het dorp in de as dreigde te leggen.  

30 november 

De twee kerstafleveringen vormen tegelijk ook de finale van seizoen 5 dus er zal ook voortgeborduurd worden op de verhalen uit de afleveringen van dit seizoen. 

Wat gaat er gebeuren?

Aan het einde van de tiende aflevering van seizoen 5 klonken de eerste kerstbellen al. En daar kwam meteen de verhaallijn van de kerstafleveringen om de hoek kijken. Mel (Alexandra Breckenridge) kreeg een telefoontje van haar zus Joey die schokkend nieuws had. Ze ontdekte een stapel liefdesbrieven voor haar moeder van een geheimzinnige meneer uit Virgin River! En die man zou wel eens de vader van Mel kunnen zijn. Bovendien woont hij nog steeds in het plaatsje.

Baby's

Verder komen alle inwoners samen om mee te doen aan de kerstboom-versierwedstrijd en is er ook nieuw babynieuws. Lizzie is zwanger, maar het is de vraag of Denny de vader is en of ze besluit het kindje te houden. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.