Home > Artikel

Netflix-serie Sweet Home pakt groot uit in seizoen 2

Article header image

Het eerste seizoen van de Zuid-Koreaanse monsterserie Sweet Home speelde zich voornamelijk af in een appartementengebouw. Seizoen twee schetst een veel groter plaatje en staat binnenkort al op Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In het eerste seizoen van Sweet Home moesten de bewoners van een appartementengebouw in Zuid-Korea binnen blijven toen er buiten opeens bizarre en levensgevaarlijke monsters verschenen.  De apocalyptische horrorserie was precies waar de wereld op zat te wachten in de coronacrisis...

Sweet Home 

De serie keert op 1 december terug voor een tweede seizoen waarin we veel meer te zien krijgen van wat er zich allemaal buiten het appartementengebouw afspeelt. Ook wordt duidelijk waar die monsters nu eigenlijk vandaan komen.

Seizoen 2

Sweet Home werd een beetje overschaduwd door het succes van Squid Game, maar de Zuid-Koreaanse series zijn heel verschillend en allebei de moeite waard. Sterk aan Sweet Home zijn de sfeer, de personages en de bijzonder fantasievolle monsters die de serie bevolken. En daarvan krijgen we er in het tweede seizoen nog veel meer te zien. Ook alle hoofdrolspelers die het eerste seizoen overleefden - zoals Lee Si-young als de kranige Seo Yi-kyung - zijn weer van de partij.

Trailer

De onderstaande trailer laat zien wat de hoofdrolspelers in het tweede seizoen van Sweet Home te wachten staat.  Op 1 december staan alle afleveringen op Netflix . Een derde seizoen is al in de maak.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.