Home > Artikel

Nieuwe Prison Break-serie op Disney+

Article header image

Streamingdienst Hulu maakt een nieuwe serie die zich afspeelt 'in de wereld van Prison Break'. De originele hoofdrolspelers Wentworth Miller en Dominic Purcell keren dan ook niet terug.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In 2009 groeide Prison Break uit tot een enorme hit. De serie gaat over Michael Scofield die zich expres in de gevangenis laat opsluiten om het leven van zijn broer Lincoln te redden die in ter dood is veroordeeld voor een misdaad die hij niet pleegde. 

Vier seizoenen

Prison Break duurde vier seizoenen waarvan eigenlijk alleen de eerste de moeite waard was, daarna vloog de serie van de rails. In 2017 volgde er nog een vijfde seizoen dat niet erg goed werd bekeken. 

Fox River

Toch denkt Hulu dat er nog steeds een hit zit in het verhaal. Over de inhoud is verder nog niks bekend, maar waarschijnlijk speelt de reboot zich weer af in dezelfde gevangenis, Fox River State Penitentiary, maar dan met nieuwe gevangenen die willen uitbreken. 

Duurt lang

De nieuwe Prison Break moet nog worden gefilmd, het eindresultaat, dat bij ons op Disney+ verschijnt, laat voorlopig dus op zich wachten. 

Zo zag het er vroeger uit. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.