Home > Artikel

De eerste trailer van The Crown seizoen 6 met heel veel prinses Diana

Article header image

Er ligt nogal wat druk op het zesde seizoen omdat daarin de dood van prinses Diana is verwerkt. De trailer van het zesde seizoen licht daarover een tipje van de sluier op.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het laatste seizoen van The Crown wordt in twee delen geknipt. Het eerste deel laat de opbloeiende relatie tussen Diana (Elizabeth Debicki) en Dodi Fayed zien, haar immer groeiende populariteit bij het Britse publiek, haar dood in een Parijse tunnel in 1997 en de nasleep voor het koninklijk huis waarbij koningin Elizabeth werd verweten koud en afstandelijk te zijn. 

De geest van Diana

In de trailer is ook een glimp te zien van de veelbesproken 'geest' van Diana wanneer ze, in het zwart gekleed, met koningin Elizabeth praat en zegt dat het niet haar bedoeling was om de boel zo op te schudden. 

The Crown seizoen 6 deel 1 staat op 30 november op Netflix. Op 14 december volgt het tweede deel. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.