Home > Artikel

De releasedatum van het laatste seizoen van The Crown is bekend

Article header image

Het langverwachte zesde en laatste seizoen van The Crown begint op 16 november op Netflix. En er is ook een teaser.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het laatste seizoen is niet in één keer te bingen, want Netflix gooit de reeks in twee delen de ether in. Deel 1 wordt uitgebracht op 16 november en deel 2 op 14 december. 

De dood van Diana

Dit laatste seizoen beslaat de periode tussen 1997 tot 2005, te beginnen met vier afleveringen die gaan over de opbloeiende relatie tussen prinses Diana en Dodi Fayed en het daaropvolgende ongeluk in Parijs waarbij Diana om het leven komt. Ook premier Tony Blair (Bertie Carvel) komt uitgebreid aan bod. 

Het publiek keert zich tegen Elizabeth

In het tweede deel, bestaande uit zes afleveringen, worstelt prins William met de terugkeer naar de universiteit Eton na de dood van zijn moeder, terwijl de koninklijke familie een manier zoekt om met de publieke opinie om te gaan die zich tegen hen keert. 

William en Kate

Terwijl koningin Elizabeth haar gouden jubileum viert, denkt ze na over de toekomst van de monarchie met het huwelijk van Charles en Camilla en het begin van een nieuw koninklijk sprookje met William en Kate.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.