Home > Artikel

Het ziet er gelukkig naar uit dat het geweldige Clarkson's Farm nog meer seizoenen krijgt bij Prime Video

Article header image

Omdat Jeremy Clarkson nou niet de meest subtiele man op aarde is, moesten we even vrezen dat er na het derde - nog aanstaande seizoen - een einde zou komen aan de oneindige vermakelijke realityserie Clarkson's Farm op Prime Video. Maar er gloort licht aan de horizon.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde site Deadline zijn de streamingdienst en Jeremy Clarkson in vergevorderde gesprekken voor een vierde seizoen van de serie waarin Clarkson een boerenbedrijf probeert te runnen en daarbij tegen allerlei obstakels oploopt. 

Foute column

Clarkson's Farm is veruit het best bekeken programma op Prime Video dus een vervolg lag voor de hand tot de presentator van The Grand Tour zich vergaloppeerde met een nare krantencolumn over Meghan Markle. Een derde seizoen was al in de maak en Prime Video maakte bekend dat ze niet met Clarkson door wilden na dat derde seizoen. 

Seizoen 4

Maar de streamingdienst kiest nu toch eieren voor zijn geld door een vierde seizoen te willen. En gelijk hebben ze, die column is allang weer vergeten. 

Kaleb en Charlie

Bovendien willen we zoveel mogelijk Clarkson's Farm als we maar kunnen krijgen. De avonturen van de Brit en zijn helpers Kaleb, Charlie en de rest op de prachtige boerderij zijn zo grappig en leerzaam dat deze realityshow wel 20 seizoenen door kan. 

Releasedatum seizoen 3

Seizoen 3 van Clarkson's Farm staat in 2024 op Prime Video. Als je de serie nog nooit hebt gezien, raden we je zeker aan het eerste seizoen  eens te proberen. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.