Home > Artikel

De eerste beelden van de Virgin River-kerstafleveringen zijn er!

Article header image

Als je alle tien afleveringen van het vijfde seizoen van Virgin River seizoen 5 al hebt gebinged dan is het nu wachten op de twee kerstafleveringen. En de eerste beelden zien er heel erg kersterig uit.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Aan het einde van de tiende aflevering van seizoen 5 klonken de eerste kerstbellen al. En daar kwam meteen de verhaallijn van de kerstafleveringen om de hoek kijken. Mel (Alexandra Breckenridge) kreeg een telefoontje van haar zus Joey die schokkend nieuws had. Ze ontdekte een stapel liefdesbrieven voor haar moeder van een geheimzinnige meneer uit Virgin River! En die man zou wel eens de vader van Mel kunnen zijn. Bovendien woont hij nog steeds in het plaatsje. 

Baby's

Verder komen alle inwoners samen om mee te doen aan de kerstboom-versierwedstrijd en is er ook weer wat babynieuws. Lizzie is zwanger, maar het is de vraag of Denny de vader is en of ze besluit het kindje te houden. In de eerste trailer is ook te zien dat Charmaine gaat bevallen van haar tweeling en dat Brie misschien toch voor Brady kiest in plaats van voor Mike.  

De twee kerstafleveringen van Virgin River staan op 30 november op Netflix. 

Netflix heeft de trailer alleen nog op een eigen pagina staan dus je moet even naar deze pagina voor de bewegende beelden. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.