Home > Artikel

Komt er een derde seizoen van The Lincoln Lawyer op Netflix?

Article header image

Wij zouden graag meer zien van advocaat Mickey Haller op Netflix in the Lincoln Lawyer. Maar zit dat er in?

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

We hebben nu twee seizoenen achter de rug met Manuel Garcia-Rulfo als de slimme advocaat Mickey Haller. En het einde van het tweede seizoen vraag om een vervolg. Maar of dat er ook van komt hangt af van verschillende factoren.

Kijkcijfers

Ten eerste moet de serie genoeg kijkers trekken op Netflix. Wat dat betreft lijkt het wel goed te zitten met The Lincoln Lawyer dat het vooral goed doet in de VS, Canada en Europa. Een valkuil kan zijn dat tweederde van het publiek ouder is dan vijftig en tv-zenders en streamers houden over het algemeen niet van oudere kijkers.

Die verdraaide staking

De makers hebben in ieder geval al laten weten dat ze graag een derde reeks willen maken, maar op dit moment ligt alles stil vanwege de maar voortdurende staking van schrijvers en acteurs in Hollywood. Ook Netflix wacht af hoe dat afloopt voordat ze bekendmaken of The Lincoln Lawyer door mag.

Definitief

Een definitief antwoord op de vraag of Mickey Haller nog een nieuwe zaak mag oplossen, kunnen we niet geven, maar de kans lijkt ons vrij groot.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.