Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Prime Video en SkyShowtime van 28 oktober t/m 3 november 2024

Article header image

Tovenaars, de satanic panic, muziek van John Williams en stoere CIA-vrouwen, je vindt het deze week allemaal op de streamingdiensten.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maandag 28 oktober

Hysteria! op SkyShowtime

Serie waarin de quarterback van het universiteitsteam verdwijnt tijdens de 'Satanic Panic' in de jaren tachtig, toen veel mensen angst hadden voor satanische taferelen.  Een de schoolband van buitenbeentjes realiseert zich dat ze kunnen profiteren van de plotselinge interesse van de stad in het bovennatuurlijke. Ze proberen een reputatie op te bouwen als een satanische metalband. Dat werkt averechts wanneer een bizarre reeks moorden en  ontvoeringen een heksenjacht in gang zet die rechtstreeks naar hen leidt.

Dinsdag 29 oktober 

IF op SkyShowtime

Familiefilm van de hand van John Krasinski over een meisje dat ontdekt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Ze gaat proberen om de vergeten IF’s (Imaginary Friends) weer samen te brengen met hun kinderen.  Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw spelen de hoofdrollen. De stemmen van de IF's zijn ingesproken door  Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. en Steve Carell.

Dinsdag 29 oktober

Olivia Rodrigo Guts World Tour op Netflix 

Concertfilm van de wereldtour van zangeres Oliva Rodrigo. 

Woensdag 30 oktober 

Wizards Beyond Waverly Place op Disney+

Justin Russo was in de serie Wizards of Waverly Place een goeie tovenaar, maar als volwassene heeft hij de magie aan de wilgen gehangen voor een sterfelijk bestaan met zijn familie. Wanneer zijn zus Alex een jonge tovenaar, Billie, naar hem brengt voor training, moet Justin zijn krachten weer oppakken om haar te helpen en de Wizard World te beschermen. Selena Gomez speelt ook een rol in de serie. 

Woensdag 30 oktober 

Krazy House op Prime Video

Bloederig komedie over de christelijke huisman Bernie en zijn Amerikaanse sitcom-gezin in de jaren 90, bestaande uit carrièrevrouw Eva en tieners Sarah en Adam. Wanneer hun huis ongevraagd verbouwd wordt door Russische klusjesmannen, die criminelen blijken te zijn op zoek naar een verborgen fortuin, moet vader Bernie zichzelf vermannen om zijn gezin te redden terwijl hij langzamerhand tot waanzin wordt gedreven. Alicia Silverstone, Chris Peters en Gaite Jansen spelen de hoofdrollen.

Woensdag 30 oktober

Os Quatro da Candelária op Netflix

Een groep jonge vrienden probeert in deze serie te overleven op straat. Ze vinden hoop en veerkracht bij elkaar en dromen van een andere toekomst, tot een tragedie zich voltrekt.

Woensdag 30 oktober

Martha op Netflix

In Nederland is Martha Stewart niet heel erg bekend, maar in de VS is ze een begrip. Ze begon in de jaren vijftig als ideale huisvrouw die op televisie aan andere vrouwen vertelde hoe je een perfect huishouden bestierde. Ze werd de eerste vrouwelijke selfmade miljardair, dankzij haar kookboeken en aandelen en draaide op pensioengerechtigde leeftijd de gevangenis in wegens voorkennis.

Woensdag 30 oktober

Time Cut op Netflix

Als middelbare scholier Lucy Field een tijdmachine ontdekt besluit ze terug te reizen en de moord op haar oudere zus Summer te voorkomen. Kan ze de moordenaar ontmaskeren zonder de toekomst te verpesten?

Woensdag 30 oktober

La legge di Lidia Poët seizoen 2 op Netflix

Lidia Poët, de eerste vrouwelijke advocaat van Italië (rond 1880), terwijl ze moorden onderzoekt terwijl ze vecht voor haar recht om haar beroep uit te oefenen.

Woensdag 30 oktober 

The Manhattan Alien Abduction op Netflix

Huisvrouw Linda Napolitano werd naar eigen zeggen in november 1989 ontvoerd door aliens. Die lieten haar zweven boven Manhattan tot ze aan boord van de ufo werd gehaald. Er waren naar verluidt 23 ooggetuigen maar er zijn ook mensen die het hele verhaal onzin noemen. Beide kanten komen aan het woord in deze documentairen en Linda zelf doet ook een duit in het zakje. 

Donderdag 31 oktober 

Don't Come Home op Netflix

Thaise film waarin Varee met haar dochter Min naar het afgelegen familiehuis teruggaat waar ze 30 jaar geleden woonde. Maar aldaar verdwijnt Min en als  de zwangere politieagente Fah op zoek gaat blijkt het huis zelf allemaal griezelige geheimen te herbergen. 

Donderdag 31 oktober

Achtsam Morden op Netflix

De overwerkte maffia-advocaat Björn Diemel doet mee aan een mindfulness-seminar in de hoop een betere balans te vinden tussen werk en privé. Het seminar helpt prima maar tijdens de cursus ontdekt Björn iets nieuws over zichzelf. Hij houdt van moorden en als hij eenmaal begint, is hij niet meer te houden. Eerst helpt hij een zware crimineel aan zijn einde en daarna volgen er nog een stuk of wat meer onvoorziene doden. Björn is daarna lekker rustig, maar al die lijken zorgen er wel voor dat hij zowel de georganiseerde misdaad als de politie achter zich aan krijgt. 

Donderdag 31 oktober 

The Diplomat seizoen 2 op Netflix

Het eerste seizoen van The Diplomat eindigde met een enorme cliffhanger. Eerst ontdekt Kate Wyler (Keri Russell) dat de Britse premier heel wat op zijn kerfstok heeft en daarna was er een ontploffing in het hart van Londen die mogelijk haar echtgenoot Hal (Rufus Sewell) en nog wat anderen had opgeblazen. Gelukkig heeft Hal het overleefd en zo is hij een van de weinigen die Kate kan vertrouwen, terwijl ze net het plan had opgevat van hem te scheiden. In het nieuwe seizoen moet Kate de Britse premier ten val zien te brengen en maakt ze kennis met de pittige vicepresident Grace Penn. 

Vrijdag 1 november 

Lioness seizoen 2 op SkyShowtime

Spionagethriller waarin Joe (Zoë Saldaña) de belangrijke schakel van de CIA is in de oorlog tegen terrorisme terwijl ze zoekt naar een betere balans tussen werk en privé. 

Vrijdag 1 november 

Music by John Williams op Disney+

Documentaire over het leven en werk van de legendarische componist die o.a. muziek schreef voor Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter, E.T., Jaws en Schindlers List. Tussen de mensen die aan het woord komen zitten Steven Spielberg, J.J. Abrams, Chris Martin, Ron Howard, George Lucas, en Seth MacFarlane. 

Vrijdag 1 november 

Freedom op Prime Video

Het waargebeurde verhaal van Bruno Sulak die in de jaren zeventig en tachtig overvallen pleegde op juweliers zonder wapens te gebruiken. Hij wist ook regelmatig te ontsnappen uit de gevangenis. Lucas Bravo, ook wel bekend als Gabriel in Emily in Paris speelt de hoofdrol. 

Vrijdag 1 november 

Sting op Netflix

Horrorfilm over de 12-jarige Charlotte die een spin neemt als huisdier maar dat ontpopt zich in een enorm vleesetend exemplaar. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.