Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix (28 oktober t/m 3 november 2024)

Article header image

Het gaat op Netflix deze week van Olivia Rodrigo tot Martha Stewart en van ontvoeringen door aliens tot vleesetende spinnen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dinsdag 29 oktober

Olivia Rodrigo Guts World Tour

Concertfilm van de wereldtour van zangeres Oliva Rodrigo. 

Woensdag 30 oktober

Os Quatro da Candelária

Een groep jonge vrienden probeert in deze serie te overleven op straat. Ze vinden hoop en veerkracht bij elkaar en dromen van een andere toekomst, tot een tragedie zich voltrekt.

Woensdag 30 oktober

Martha

In Nederland is Martha Stewart niet heel erg bekend, maar in de VS is ze een begrip. Ze begon in de jaren vijftig als ideale huisvrouw die op televisie aan andere vrouwen vertelde hoe je een perfect huishouden bestierde. Ze werd de eerste vrouwelijke selfmade miljardair, dankzij haar kookboeken en aandelen en draaide op pensioengerechtigde leeftijd de gevangenis in wegens voorkennis.

Woensdag 30 oktober

Time Cut

Als middelbare scholier Lucy Field een tijdmachine ontdekt besluit ze terug te reizen en de moord op haar oudere zus Summer te voorkomen. Kan ze de moordenaar ontmaskeren zonder de toekomst te verpesten?

Woensdag 30 oktober

La legge di Lidia Poët seizoen 2

Lidia Poët, de eerste vrouwelijke advocaat van Italië (rond 1880), terwijl ze moorden onderzoekt terwijl ze vecht voor haar recht om haar beroep uit te oefenen.

Woensdag 30 oktober 

The Manhattan Alien Abduction

Huisvrouw Linda Napolitano werd naar eigen zeggen in november 1989 ontvoerd door aliens. Die lieten haar zweven boven Manhattan tot ze aan boord van de ufo werd gehaald. Er waren naar verluidt 23 ooggetuigen maar er zijn ook mensen die het hele verhaal onzin noemen. Beide kanten komen aan het woord in deze documentairen en Linda zelf doet ook een duit in het zakje. 

Donderdag 31 oktober 

Don't Come Home

Thaise film waarin Varee met haar dochter Min naar het afgelegen familiehuis teruggaat waar ze 30 jaar geleden woonde. Maar aldaar verdwijnt Min en als  de zwangere politieagente Fah op zoek gaat blijkt het huis zelf allemaal griezelige geheimen te herbergen. 

Donderdag 31 oktober

Achtsam Morden

De overwerkte maffia-advocaat Björn Diemel doet mee aan een mindfulness-seminar in de hoop een betere balans te vinden tussen werk en privé. Het seminar helpt prima maar tijdens de cursus ontdekt Björn iets nieuws over zichzelf. Hij houdt van moorden en als hij eenmaal begint, is hij niet meer te houden. Eerst helpt hij een zware crimineel aan zijn einde en daarna volgen er nog een stuk of wat meer onvoorziene doden. Björn is daarna lekker rustig, maar al die lijken zorgen er wel voor dat hij zowel de georganiseerde misdaad als de politie achter zich aan krijgt. 

Donderdag 31 oktober 

The Diplomat seizoen 2

Het eerste seizoen van The Diplomat eindigde met een enorme cliffhanger. Eerst ontdekt Kate Wyler (Keri Russell) dat de Britse premier heel wat op zijn kerfstok heeft en daarna was er een ontploffing in het hart van Londen die mogelijk haar echtgenoot Hal (Rufus Sewell) en nog wat anderen had opgeblazen. Gelukkig heeft Hal het overleefd en zo is hij een van de weinigen die Kate kan vertrouwen, terwijl ze net het plan had opgevat van hem te scheiden. In het nieuwe seizoen moet Kate de Britse premier ten val zien te brengen en maakt ze kennis met de pittige vicepresident Grace Penn. 

Vrijdag 1 november 

Sting

Horrorfilm over de 12-jarige Charlotte die een spin neemt als huisdier maar dat ontpopt zich in een enorm vleesetend exemplaar. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.