Home > Artikel

Het beste nieuws van dit jaar: Hjem til Jul krijgt derde seizoen op Netflix

Article header image

Na vijf jaar komt er alsnog een vervolg op de leukste kerstserie die er bestaat: Hjem til Jul oftewel Home for Christmas.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Hjem til Jul is een Noorse serie over de sympathieke en ietwat onhandige Johanne (Elise Broch) die twee seizoenen worstelde met de liefde. Ze kwam heel wat lapzwansen tegen, maar eindigde aan het einde van seizoen 2 toch nog heel gelukkig met de veel jongere Jonas.

Joanne

In het nieuwe seizoen dat in 2025 klaar is, zijn Johanne en Jonas helaas net een paar maanden uit elkaar. Johanne is 35 en heeft even geen zin in een nieuwe man. Ze helpt haar familie, zorgt voor haar eenzame vader en maakt carrière op haar werk in het ziekenhuis.

Na een tijdje besluit ze zich weer eens in het uitgaansleven te begeven. Maar ze merkt al snel dat het daar flink veranderd is sinds ze een vaste relatie kreeg.

Perfecte romantische komedie

Hjem til Jul was zo leuk omdat de romantische komedie onvoorspelbaar, grappig en toch romantisch was. Hopelijk wordt het derde seizoen weer net zo fijn.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.